Aallonkulma | Mukautuva Juhlatila Helsingin Keskustassa
Aallonkulmassa on juhlittu monet onnistuneet syntymäpäivä-, vuosi-, hää- ja kastejuhlat. Kattava astiasto mahdollistaa hilpeiden cocktail-, illallis-, tai tastingtilaisuuksien järjestämisen.
16551
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Juhlatila

Juhlatila uniikissa ympäristössä

Aallonkulmassa järjestät helposti upeat juhlat jopa 60 henkilölle. Aallonkulma luo arvokkuutta juhlaasi. Tilan pelkistetty ja neutraali sisustus mahdollistaa monenlaisen koristelun juuri teidän juhlaa varten! Juhlatila sijaitsee keskeisellä sijainnilla vain kivenheiton päässä Helsingin päärautatieasemalta. Aallonkulmasta avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle, kansalaispuistolle ja kohti Finlandiataloa. Tilaa avartaa entisestään iso terassi. 
Tilassa on vapaavalintainen cateringoikeus. Omat tarjoilut (myös alkoholijuomat) ovat sallittuja juhlapaikalla.

Aallonkulmassa on juhlittu monet onnistuneet syntymäpäivä-, vuosi-, hää- ja kastejuhlat. Kattava astiasto mahdollistaa hilpeiden cocktail-, illallis-, tai tastingtilaisuuksien järjestämisen. Kesäsesonkina iso terassi grilleineen luo täydelliset puitteet hupaisalle grillijuhlalle. Vain mielikuvitus on rajana!

Juhlatilan vuokraaminen käy näppärästi, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää!

”Arvokkuutta ja iloista juhlatunnelmaa Aallonkulmassa”

PYYDÄ TARJOUS JUHLATILASTA