Aallonkulma | Mukautuva Kokoustila Helsingin Keskustassa
Kokouspaikkana Aallonkulma sopii jopa 35 hengen kokouksiin ja seminaareihin. Aallonkulmasta löytyy kaikki tarvitsemasi kokous- ja esitystekniikka: videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja WiFI.
16556
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16556,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Kokoustila

KOKOUSTILA HELSINGIN KESKUSTASSA

Mitä jäi mieleen viime kokouksista, seminaareista tai sisäisistä palavereista? Loppujen lopuksi kokonaisuus ratkaisee, miten hyvin olette onnistuneet saavuttamaan asetetut tavoitteet. Aallonkulma on moderni ja inspiroiva kokoustila ainutlaatuisella sijainnilla. Kokouspaikkana Aallonkulma sopii jopa 35 hengen kokouksiin ja seminaareihin. Aallonkulmasta löytyy kaikki tarvitsemasi kokous- ja esitystekniikka: videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja WiFI.

Tilavuokra on vaihtoehto, kun tarvitset edustavan tilan käyttöösi ja huolehdit itse tilaisuuden muista järjestelyistä. Meiltä saat toki myös valmiit kokouspaketit tukemaan onnistunutta kokoustilaisuutta. Helppo ja maittava kokousruokailu tehostaa kokousta ja ylläpitää seurueen vireystasoa. Ota meihin yhteyttä ja autamme järjestämään tehokkaan kokonaisuuden!

Hintaesimerkki:
”20 hengen koko päivän kokous arkena klo 08.00-17.00. Kokonaisuus sisältää tilavuokran, runsaan aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä. Hinta 84€/hlö alv 0%.”

PYYDÄ TARJOUS KOKOUSTILASTA