Aallonkulma | Mukautuva Tapahtumatila Helsingin Keskustassa
Aallonkulma on monipuolinen tapahtumatila jopa 60 hengen tilaisuuksiin. Meillä järjestät helposti erilaiset tapahtumat kuten lanseeraukset, PR- ja edustustilaisuudet tai vaikkapa virkistyspäivät.
16540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16540,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tapahtumatila

TAPAHTUMATILA HELSINGIN KESKUSTASSA

Suunnitteletteko vapaa-ajan tai yritystapahtuman järjestämistä? Ovatko kriteereinäsi huippu sijainti, moderni ja muunneltava tila toimivalla tekniikalla, uniikki ympäristö ja mahdollisuus tuoda omat tarjoilut tilaan? Löysit etsimäsi tilan tapahtumallesi!

Aallonkulma on monipuolinen tapahtumatila jopa 60 hengen tilaisuuksiin. Aallonkulmassa järjestät helposti erilaiset tapahtumat kuten lanseeraukset, PR- ja edustustilaisuudet tai vaikkapa virkistyspäivät.

Aallonkulma tarjoaa tapahtumallesi inspiroivan ympäristön Helsingin parhaalla paikalla! Autamme mielellämme kaikissa käytännön järjestelyissä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Hintaesimerkki:
”Yrityksen järjestämä lanseeraustilaisuus 40 bloggarille keskellä viikkoa. Tilavuokra klo 14.00-22.00 sisältäen astiaston ja loppusiivouksen. Hinta alk. 700€ alv 0%

”Inspiraatiota ja elämyksiä Aallonkulman tapahtumatilassa”

PYYDÄ TARJOUS TAPAHTUMATILASTA